1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’da Hakim ve Savcılar Adli Emanet’ten Uyuşturucu Alıp Parti Yaptı İddiası

Adana’da Hakim ve Savcılar Adli Emanet’ten Uyuşturucu Alıp Parti Yaptı İddiası

Adana'da Hakim ve Savcılar Adli Emanet'ten Uyuşturucu Alıp Parti Yaptı İddiası

HSK tarafından geçen ay ihraç edilen hakim Gül Altınok’un, Adana Adliyesi’nde başka hakim ve savcılarla birlikte adli emanetten aldıkları uyuşturucularla partiler düzenlediği ortaya çıktı. Gül Altınok’un görev yaptığı Edirne ve Adana’da 2017 yılından bu yana şantaj, ölüm planı, tehdit, rüşvet gibi birçok suça karıştığı iddia ediliyordu.

Geçtiğimiz günlerde TELE1’de yayınlanan Kayıt Dışı programında masaya yatırılan Gül Altınok’un vukuatlarına dair yeni bilgiler paylaşıldı. Edirne’den Adana’ya uzanan bu hakim skandalında ortaya çıkan her detay, yargıdaki çürümüşlüğü gözler önüne seriyor.

Soruşturma dosyasına yansıyan bilgilere göre, Gül Altınok’un Adana Adliyesi’nde başka hakim ve savcılar ile birlikte adli emanet deposundan aldıkları uyuşturucular ile parti yaptıkları belirlendi.

Arap Büyücüden Yardım Talebi

İhraç edilen Hakim Gül Altınok’un hakkında yürütülen soruşturma kapsamında Arap bir büyücüden yardım istediği de ortaya çıktı. Altınok’un, HSK 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci’nin fotoğrafını bu büyücüye gönderdiği öğrenildi.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana’da Hakim ve Savcılar Adli Emanet’ten Uyuşturucu Alıp Parti Yaptı İddiası