1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. Adana’da Uzman Çavuş Eşini ve 3 Kişiyi Vurdu

Adana’da Uzman Çavuş Eşini ve 3 Kişiyi Vurdu

Adana'da Uzman Çavuş Eşini ve 3 Kişiyi Vurdu

Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı’nda meydana gelen dehşet verici olayda, uzman çavuş Gökhan Çelik, daha önce hakkında uzaklaştırma kararı aldıran öğretmen eşi Hatice Çelik ile arabada tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Gökhan Çelik, kaçmaya çalışan eşini tabancayla vurarak öldürdü. Olay sırasında eşinin yanında bulunan eniştesi ve yoldan geçen 2 kişi de kurşunların hedefi oldu.

DHA’nın haberine göre olay, saat 12.30 sıralarında Murat Akdöker yönetimindeki otomobilde meydana geldi. Bir çocuk annesi öğretmen Hatice Çelik, daha önce şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi uzman çavuş Gökhan Çelik ile araçta tartıştı. Aralarındaki geçimsizliğin kıskançlık nedeniyle olduğu belirtilen çiftten Gökhan Çelik, beylik tabancasını çekti. Bunun üzerine Hatice Çelik, otomobilden inip kaçmaya çalıştı. Ancak, Gökhan Çelik arkasından ateş ederek eşini öldürdü ve ardından Murat Akdöker’i vurdu. Seken kurşunlar yoldan geçen 2 kişiyle, bölgeden geçen bir polis aracına isabet etti.

Bacağından Vurulan Şüpheli Kaçtı

Adana'da Uzman Çavuş Eşini ve 3 Kişiyi Vurdu

Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, cinayet şüphelisi Gökhan Çelik’e teslim olması yönünde uyarıda bulundu. Ancak, Çelik teslim olmayı reddedince polis tarafından bacağından vuruldu. Yaralı halde kaçmayı başaran Çelik, ara sokaklara girerek izini kaybettirdi.

Olayda yaralanan Hatice Çelik’in eniştesi Murat Akdöker ile seken kurşunlarla yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Murat Akdöker’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, firari şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışmalarını sürdürüyor.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana’da Uzman Çavuş Eşini ve 3 Kişiyi Vurdu