1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. Adana’da Yöresel Yiyecek Dükkanına 15 Kişilik Grup Saldırdı

Adana’da Yöresel Yiyecek Dükkanına 15 Kişilik Grup Saldırdı

Âdana'da Yöresel Yiyecek Dükkanına 15 Kişilik Grup Saldırdı

Adana’nın Seyhan ilçesinde, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 15 kişilik bir grup, yakınlarının boşanmasına neden olduğunu iddia ettikleri Seda Y.’nin (33) yöresel yiyeceklerin satıldığı dükkanına taş ve sandalye ile saldırdı.

DHA’nın haberine göre, 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan gözleme dükkanının önüne gelen, aralarında kadınların da bulunduğu grup, Seda Y.’nin dışarı çıkmasını isteyerek küfür etmeye başladı. Kendisini korumak amacıyla dükkanının kapısını kapatan Seda Y., kalabalığın saldırısına maruz kaldı. Saldırganlar, parke taşları ve sandalyelerle iş yerine zarar verdi.

Olay anı, iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, gruptaki bazı kişilerin saldırıyı engellemeye çalıştığı da görüldü. Seda Y., yaşanan bu dehşet anlarının ardından hemen polise başvurdu.

Polis Soruşturma Başlattı

Seda Y.’nin şikayeti üzerine kalabalık, bölgeden uzaklaştı. Polis, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Saldırganların kimliklerinin tespit edilip, adalete teslim edilmesi için çalışmalar sürüyor.

Saldırıya uğrayan Seda Y., olayın şokunu atlatmaya çalışırken, yakınlarının boşanmasına neden olduğu iddiasının asılsız olduğunu belirtti. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, saldırganların kimliklerini belirlemeye çalışıyor. Olayın ardındaki gerçeklerin gün yüzüne çıkması için soruşturma derinleştirildi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana’da Yöresel Yiyecek Dükkanına 15 Kişilik Grup Saldırdı