1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bodrum’da İnşaat Yasağına Rağmen Devam Eden Çalışmalar Protesto Edildi

Bodrum’da İnşaat Yasağına Rağmen Devam Eden Çalışmalar Protesto Edildi

Bodrum’da İnşaat Yasağına Rağmen Devam Eden Çalışmalar Protesto Edildi

Bodrum Turgutreis’te inşaat yasağına uymayan bir site, komşu site sakinlerinin tepkisine neden oldu. İnşaat faaliyetlerinin devam etmesi üzerine komşu sitenin yolu, araçlarla trafiğe kapatılarak protesto gerçekleştirildi. İş makineleri ve ağır tonajlı araçların yarattığı gürültü kirliliğinden şikayetçi olan vatandaşlar, bu duruma daha fazla dayanamayarak harekete geçti.

Bodrumdasın.com’un haberine göre, protesto eylemi sırasında Jandarma ve Zabıta ekipleri gelene kadar yol kapatma eylemlerine devam edeceklerini belirten site sakinleri, Abdullah A. aracılığıyla seslerini duyurdu:

“Mavi Arya Şantiyesinin kanun tanımaz, agresif, komşuluk haklarını ve hukukunu hiçe sayan çalışma tarzlarını defalarca cimer, Muğla valiliği ve Zabıta müdürlüğüne şikayet etmemize rağmen kesilen cezaları ödeyip kuralsızlıklarını sürdürmeye devam eden inşaat, bizleri canımızdan bezdirdi. İnşaat yasakları başlamasına rağmen hala hafriyat kamyonlarını, taş kırıcılar, TIR lar ve Jenaratörler Ali hoca caddesi üzerinde saat gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Terasevlersitesi sakinleri olarak, defalarca şantiye yetkililerine rahatsızlığımızı dile getirdik. 9 Hazirandan sonra çalışmalara son verileceği konusunda söz almamıza rağmen, evlerin on metre önünde kırıcı makineler sabah 8.30 da, jenaratörler gece gündüz çalışmaya devam etmiştir. Site sakinleri olarak duruma isyan ederek arabalarımız ile yolu kamyon ve araçların geçişine kapatmak zorunda kaldık.”

Protesto eylemi, Jandarma ve Zabıta ekiplerinin olay yerine gelmesiyle son buldu. Site sakinleri, inşaat faaliyetlerinin durdurulmasını talep etmeye devam edeceklerini belirtti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bodrum’da İnşaat Yasağına Rağmen Devam Eden Çalışmalar Protesto Edildi