1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. Borcunu Kapatmak için Gasp Edildiği Yalanını Söyledi

Borcunu Kapatmak için Gasp Edildiği Yalanını Söyledi

Borcunu Kapatmak için Gasp Edildiği Yalanını Söyledi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün öğleden sonra yaşanan olayda, A.D. isimli bir kadın, kargocu kılığına girmiş bir kişinin kendisini darp edip altınlarını çaldığını iddia etti. Olay, saat 15.00 civarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen bir ihbarla ortaya çıktı.

Manavgat Şelale Mahallesi 3532. Sokak’taki adrese gelen polis ve sağlık ekipleri, A.D.’nin başından darbe aldığını tespit etti. A.D., polise verdiği ilk ifadesinde, 1,5 yaşındaki kızıyla evde otururken kapının çaldığını ve kapıdaki kişinin kargocu olduğunu söyleyerek kapıyı açtırdığını belirtti.

Kapıyı açar açmaz saldırıya uğradığını ve başının duvara vurulduğunu ifade eden A.D., kısa süreli baygınlık geçirdiğini söyledi. Kendine geldiğinde ise maskeli kişinin evde altın olup olmadığını sorduğunu ve yerini söylemezse çocuğunu alıp götüreceği tehdidinde bulunduğunu anlattı. Bu tehdit üzerine altınların yerini gösterdiğini belirten A.D., hırsızın beş altın ve iki küpe alarak kaçtığını iddia etti.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan A.D.’nin ilk ifadesi üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Ancak, yapılan incelemede A.D.’nin verdiği eşkale uygun bir kişinin olay saatlerinde sokakta olmadığı ve kadının evine gelmediği belirlendi.

Polisin ikinci kez ifadesine başvurduğu A.D., bu kez olayın arkasındaki gerçeği itiraf etti. Eşinden habersiz kredi kartıyla 20 bin liralık alışveriş yaptığını ve borcunu kapatmak için böyle bir senaryo uydurduğunu söyledi. A.D. hakkında “Suç uydurmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Borcunu Kapatmak için Gasp Edildiği Yalanını Söyledi