1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erkek Yeğenini İstismar Eden Tiktokçu Duygu Özgül Kalebayır’ı Ailesi Böyle Savundu

Erkek Yeğenini İstismar Eden Tiktokçu Duygu Özgül Kalebayır’ı Ailesi Böyle Savundu

Erkek Yeğenini İstismar Eden Tiktokçu Duygu Özgül Kalebayır'ı Ailesi Böyle Savundu

TikTok’ta paylaştığı videoyla gündem olan Duygu Özgül Kalebayır, 5 yaşındaki kuzenini zorla dudaklarından öpmesi sonucu tutuklandı. Olay sonrası aile üyeleri de konuştu. Çocuğun babası, “Öpmesi değil mimikleri itici” şeklinde açıklama yaptı.

Duygu Özgül Kalebayır, TikTok hesabında 5 yaşındaki kuzeniyle öpüştüğü anları paylaşarak büyük tepki topladı. Video kısa sürede viral hale geldi ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tepkilerin artması üzerine Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Olayın ardından çocuğun ailesinin ifadesi alındı ve çocuk devlet korumasına alındı. Aile şikayetçi olmasa da Kalebayır, cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı. Kalebayır’ın cep telefonuna da incelenmek üzere el konuldu.

Aile Üyelerinden Açıklamalar

Ekol Tv’ye konuşan çocuğun babası, videoyu ilk izlediğinde rahatsız olduğunu belirterek, “Videoyu ilk gördüğümde ben de herkes gibi mimiklerinden rahatsız oldum. Öpmesinde bir sıkıntı yok ama o mimikleri yaptığı için istismar olarak algılandı yoksa ben de Duygu’dan kesinlikle böyle bir şey beklemem” dedi.

Kalebayır’ın annesi de olay hakkında konuştu: “Psikolojik olarak etkilendik olayın bu boyutlara varacağını tahmin edemedik video zaten eski. Video çekildiği zaman hepimiz oradaydık. Videoyu çektiği zaman ben de yanındaydım dayısı da yanındaydı, yengesi de yanındaydı. Hiçbir art niyeti de yok çocuğumun sadece sevgisinden.”

thumbnail
Ne Olmuştu?
Erkek Kuzenini İstismar Eden TikTok Kullanıcısı Duygu Özgül Kalebayır Tutuklandı

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Erkek Yeğenini İstismar Eden Tiktokçu Duygu Özgül Kalebayır’ı Ailesi Böyle Savundu