1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. Oğlunun Saldırısına Uğrayan Baba Hayatını Kaybetti

Oğlunun Saldırısına Uğrayan Baba Hayatını Kaybetti

Oğlunun Saldırısına Uğrayan Baba Hayatını Kaybetti

DHA’nın haberine göre, Bursa’nın Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde yaşanan trajik olayda, şizofreni hastası olduğu iddia edilen 24 yaşındaki Yakup Demirboğa, babası Süleyman Demirboğa’yı bıçaklayarak ağır yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba, polise ve eşine oğlundan şikayetçi olmadığını belirtti. Ancak, yoğun bakımda tedavi gören Süleyman Demirboğa, olaydan üç gün sonra hayatını kaybetti.

Yakup Demirboğa, olay günü evde annesi Gülçin Demirboğa’nın da bulunduğu sırada, “Babamı başka bir kadınla yatakta gördüm” diyerek babasını bıçakladı. Annesi Gülçin Demirboğa, yatak odasından duyduğu çığlıklar üzerine salona geldiğinde, eşini kanlar içinde buldu. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Süleyman Demirboğa, ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede Üç Gün Süren Yaşam Mücadelesi

Süleyman Demirboğa, hastanede polise verdiği ifadede, oğlunun şizofreni hastası olduğunu ve ondan şikayetçi olmadığını belirtti. Ancak, üç gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Süleyman Demirboğa, maalesef hayatını kaybetti.

Cinayet günü doğum günü olduğu öğrenilen Yakup Demirboğa, polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yakup Demirboğa, ifadesinde, “Annemle babam tarladan gelmişti. Babam oturma odasında, annem yatak odasında uyuyordu. Bir anda mutfağa koşarak bıçağı aldım ve babamı bıçakladım. 4 yıldır tedavi görüyorum. Ruh sağlığım bozuk. Babamı başka kadınlarla yatarken gördüğümü sanıp, onu defalarca bıçakladım” dedi.

Yakup Demirboğa, tutuklanmasının ardından Bursa Dörtçelik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğlunun Saldırısına Uğrayan Baba Hayatını Kaybetti