1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sedat Peker’e Boğaz Köprüsü’nde Doğum Günü Mesajı

Sedat Peker’e Boğaz Köprüsü’nde Doğum Günü Mesajı

featured
Lavc59.13.101

Suç örgütü lideri olma suçundan aranan ve yurtdışında yaşayan Sedat Peker’in doğum günü, dün akşam saatlerinde İstanbul Boğazı’nda dikkat çekici bir şekilde kutlandı. İstanbul Boğaz Köprüsü’ne lazerle yansıtılan mesaj ve boğazdaki bir gemiden asılan pankart, sosyal medyada geniş yankı buldu.

İstanbul Boğaz Köprüsü’ne lazerle “Mesafeler Ne Kadar Uzak Olursa Olsun İSTANBULUN Abisine Selam Olsun” yazıldı. Bu gösteri, Peker’in destekçileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve sosyal medya platformlarında hızla yayıldı.

Boğazda bulunan bir başka gemiden ise “Tüm Kahpelere İnat Bir Umuttur Yaşamak Doğum Günün Kutlu Olsun Kıymetli Reisim” yazılı pankart asıldı. Bu pankart da sosyal medyada yoğun ilgi gördü ve çeşitli yorumlara sebep oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde olduğu bilinen Sedat Peker’in doğum günü için yapılan bu kutlamalar, Türkiye gündeminde geniş yer buldu. Peker’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve yayınladığı videolar, geçtiğimiz dönemlerde de büyük ses getirmişti. Bu son olay, Peker’in halen bazı kesimler tarafından desteklendiğini gösteriyor.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sedat Peker’e Boğaz Köprüsü’nde Doğum Günü Mesajı