1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. TikTok Fenomeni Otobüs Şoförü Kaza Geçirdi

TikTok Fenomeni Otobüs Şoförü Kaza Geçirdi

TikTok Fenomeni Otobüs Şoförü Kaza Geçirdi

Dün gece saat 23.00 sularında Zonguldak’ın Gökçebey ilçesi girişindeki kavşakta bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı.

Kazanın, B.Ç. yönetimindeki otomobilin kavşakta yaptığı hatalı manevra sonucunda meydana geldiği öğrenildi. Otomobil, savrularak Serenay Göç’ün kullandığı 59 KS 401 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin sürücüsü B.Ç. ve otobüsteki 3 yolcu yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Tedavilerinin ardından yaralıların taburcu edildiği bildirildi.

TikTok Fenomeni Serenay Göç Şoför Koltuğundaydı

Kazanın ardından dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Otobüs şoförü Serenay Göç’ün, TikTok platformunda 1 milyon takipçisi bulunan bir sosyal medya fenomeni olduğu anlaşıldı. Ayrıca, Göç’ün kazayı doğum gününe sadece 1 saat kala yaptığı belirtildi.

Polis ekipleri, Serenay Göç’ün kavşağa saatte 100 kilometre hızla girdiğini tespit etti ve hız sınırını yüzde 50 oranında aştığı için kendisine 6 bin 439 lira ceza kesildi. Otomobil sürücüsü B.Ç.’nin ise hatalı manevra yapması nedeniyle adli işlem başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TikTok Fenomeni Otobüs Şoförü Kaza Geçirdi