1. Haberler
  2. Magazin
  3. Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk Dünyaevine Giriyor

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk Dünyaevine Giriyor

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk Dünyaevine Giriyor

Modacı Zeynep Mayruk ve ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, bugün gerçekleşecek düğünleriyle mutluluğa “evet” diyecek. Tolga Sarıtaş’ın düğün öncesi görüntüleri sosyal medyada hızla yayılmaya başladı.

Tolga Sarıtaş, “Güneşin Kızları” dizisindeki “Ali” karakteri ile büyük beğeni kazanmış, ardından “Muhteşem Yüzyıl”, “Söz” ve “Arıza” gibi popüler dizilerdeki performanslarıyla izleyicilerin hafızalarına kazınmıştı.

Zeynep Mayruk ise moda dünyasında kendine özgü tasarımlarıyla tanınan ve birçok ünlü ismin tercihi olan başarılı bir modacı. Mayruk’un imzasını taşıyan kıyafetlerle objektiflere poz verenler arasında Tolga Sarıtaş’ın eski sevgilisi Berrak Tüzünataç da bulunuyor.

tolga-saritas-ve-zeynep-mayruk-dunyaevine-giriyor

Bu ikili, kaderin cilvesiyle bir araya gelmiş ve ilişkilerini sosyal medyada paylaştıkları bir fotoğraf ile duyurmuşlardı. Uzun süreli birlikteliklerini şubat ayında aile arasında yapılan sade bir nişan töreni ile taçlandıran çift, Sevgililer Günü’nde Tolga Sarıtaş’ın romantik evlenme teklifi ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Heyecanla beklenen düğünleri bugün gerçekleşiyor. İlk düğün fotoğrafları Tolga Sarıtaş’tan geldi. Karizmatik oyuncu, damat tıraşı olduktan sonra damatlığını giyerken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Zeynep Mayruk ve Tolga Sarıtaş, düğün öncesinde davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendiler. Zeynep Mayruk’un göz kamaştıran gelinliği ve Tolga Sarıtaş’ın omzuna astığı davul ile sergilediği neşeli anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncu Engin Akyürek de yakın arkadaşını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk Dünyaevine Giriyor