1. Haberler
  2. Trabzonspor
  3. Trabzonspor, Cihan Çanak’ı Renklerine Bağladı

Trabzonspor, Cihan Çanak’ı Renklerine Bağladı

Trabzonspor, Cihan Çanak'ı Renklerine Bağladı

Trabzonspor, transfer piyasasında dikkat çekici bir hamle yaparak Standart Liege’nin genç yıldızı Cihan Çanak ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Bordo-mavililer, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptıkları açıklamada, 19 yaşındaki futbolcunun transferi için Belçika kulübüne 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini duyurdu. Bu bedel, üç eşit taksitte ödenerek, Trabzonspor’un mali disiplinine olan bağlılığını gösteriyor.

Cihan Çanak, Trabzonspor’un genç ve dinamik kadrosuna katılarak, takımın gelecek planlamasında önemli bir rol üstlenecek. Trabzonspor, Çanak’ın transferiyle, hem saha içindeki performansını güçlendirmeyi hem de genç oyunculara yatırım yaparak uzun vadeli başarı hedeflerini pekiştirmeyi amaçlıyor.

KAP’a yapılan detaylı açıklamada, Çanak için ödenecek garanti ücretler ve opsiyon hakkıyla ilgili bilgiler de paylaşıldı. Buna göre, genç futbolcuya önümüzdeki üç sezon için sırasıyla 467.000 Euro, 488.000 Euro ve 509.000 Euro garanti ücret ödenmesi planlanıyor. Ayrıca, opsiyon hakkının kullanılması durumunda 2027/2028 sezonu için 623.000 Euro garanti ücret ödenmesi öngörülüyor. Menajerlik hizmet bedeli olarak ise futbolcunun brüt ücretinin %4,8’i oranında ödeme yapılacak.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trabzonspor, Cihan Çanak’ı Renklerine Bağladı