1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. Uşak’ta Meydana Gelen Otobüs Kazası: 11 Yolcu Yaralandı

Uşak’ta Meydana Gelen Otobüs Kazası: 11 Yolcu Yaralandı

Uşak'ta Meydana Gelen Otobüs Kazası: 11 Yolcu Yaralandı

Uşak’ta, Hatay’dan İzmir’e doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsü, Afyonkarahisar-Uşak kara yolunun Göğem Kavşağı mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüje çarparak devrildi. Olay, sabah erken saatlerde gerçekleşti. AA’nın haberine göre, O.Ö. yönetimindeki otobüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak kaza yaptı.

Kaza sonrası bölgeye hızla intikal eden emniyet güçleri, jandarma, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri ve sağlık personeli, yaralı yolculara ilk müdahaleyi yapmak için seferber oldu. Kazada yaralanan 11 kişi, ambulanslarla bölgedeki hastanelere nakledildi. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

Otobüs sürücüsü O.Ö., ifadesinin alınması için jandarma ekiplerince karakola götürüldü. Diğer yolcular ise başka bir otobüsle yolculuklarına devam etmeleri için Uşak Otogarı’na yönlendirildi. Kaza nedeniyle Afyonkarahisar-Uşak kara yolu bir süreliğine tek şeritten trafiğe açık kaldı ve trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı.

Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kaza nedeninin belirlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uşak’ta Meydana Gelen Otobüs Kazası: 11 Yolcu Yaralandı