1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. Uşak’ta Silahlı Çatışma: 1 Ölü

Uşak’ta Silahlı Çatışma: 1 Ölü

Uşak'ta Silahlı Çatışma: 1 Ölü

Uşak’ın Elmalıdere Mahallesi’nde yaşanan silahlı çatışma, bölge sakinlerini derinden sarsarken, bir ailenin de yasını beraberinde getirdi.

İHA’nın haberine göre olay, Birinci Elmalı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, pompalı tüfekle vurulan bir kişi için sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaptıkları ilk incelemelerde kurbanın Emrah Bozbey olduğunu ve olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin güvenlik kameralarından yaptığı incelemeler sonucunda, Bozbey ve iki arkadaşına bir otomobilden ateş açıldığı; Bozbey’in de karşılık olarak otomobildekilere tabancayla ateş ettiği tespit edildi. Çatışmanın ardından otomobilde bulunan E.E’nin yaralandığı ve Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurduğu, diğer şüpheli G.S’nin ise olay yerinden kaçtığı anlaşıldı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Bozbey’in yanında bulunan B.D. ve H.B isimli iki kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Bozbey’in otomobili fark edip bir binanın köşesine saklandığı, arkadaşlarının ise başka bir sokağa doğru koştuğu görülüyor. Otomobilin sağ ön camından çıkan bir kişinin pompalı tüfekle sokağa koşanlara ateş ettiği; Bozbey’in de otomobile karşılık verdiği ve sonrasında otomobilden gelen ateşle yere düştüğü anlar kameralarca kayıt altına alındı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uşak’ta Silahlı Çatışma: 1 Ölü